Verslag nieuwjaarsreceptie

Afgelopen vrijdag was er een heuse nieuwjaarsreceptie gepland. Al onze leden werden samen met hun ouders en broers en zussen uitgenodigd om mee te komen klinken op het nieuwe jaar na afloop van de training.

De kinderen trainden en speelden er op los. Het koude weer hield niemand tegen om in grote getallen aanwezig te zijn. Een plezier om te zien hoe iedereen ten volle mocht genieten van deze training.

Na afloop trokken we dan allemaal samen naar de kantine waar hapjes en drankjes voor ons klaar stonden, maar niet enkel dat…
Meubelbeslag Van Hoecke NV zamelde ter ere van hun 50 jarig bestaan giften in. Dit bedrag verdubbelden ze en schonken ze aan onze club. Dit kwam uiteindelijk neer op een bedrag van 12 780 euro! Over een leuke verrassing gesproken!
Onze kinderen mochten meteen mee profiteren van dit gulle gebaar en kregen allemaal een heuse sensball waar ze meteen mee naar het voetbalveld trokken om te spelen.

Wat deed het deugd om alle gezichten te zien glunderen!

Een dikke dankjewel aan Meubelbeslag Van Hoecke NV voor dit enorm gulle gebaar en steun aan onze club!

Ook een grote dankjewel aan alle vrijwilligers die mee hebben geholpen om deze avond weer tot een succes te maken!

En voor onze jongste leden… Jullie trainer ziet meteen heel wat mogelijkheden als het aankomt op de sensball. Kort dus alvast het touw wat in. Vergeet hem zeker niet steeds in jullie trainingszak te stoppen zodat jullie hem zeker bij hebben als de trainer hem wil gaan inzetten tijdens de trainingen.

En omdat beelden toch nog altijd meer zeggen dan woorden…