BELANGRIJK! Training + kerstfeest op 8 december 2017

Gezien het feit dat de velden onspeelbaar zijn wegens de vele regenval de voorbije dagen zijn we genoodzaakt binnen te spelen met de kleintjes. Er is immers maar 1 veld bespeelbaar en daar kunnen we jammer genoeg niet met allemaal op. Om toch iedereen de kans te geven om te spelen zonder trainingen te moeten aflassen, is er voor vrijdag 8 december een regeling getroffen.

Onze jongste spelers kunnen van 17 tem 19 uur spelen in de sporthal terecht. Kan je pas komen om 18:00 of 18:30, geen probleem. Sluit gezellig aan. Zelfs als je niet kan komen is het zeker de moeite om tegen 19 uur te komen. We gaan immers allemaal samen van de sporthal richting de voetbalvelden, want daar zal de Kerstman op ons wachten en deze heeft voor elk van onze aanwezige spelers een super leuke en mooie verassing bij. Daarnaast krijgt ook elke speler een gratis wafel. We maken er dus een heus kerstfeest van waarvoor het zeker de moeite zal zijn om even langst te komen, zelfs als je niet tijdig kan komen om mee te trainen.

De spelers van onze middelste groep mogen kiezen. Of zij spelen mee binnen, of ze trainen gewoon met hun eigen trainer van 18:30 tem 20:00 uur buiten. Ook de grootste van onze jongste spelers mogen bij de groep buiten aansluiten als ze willen. Trainer Wim zal ze met open armen ontvangen en onder zijn vleugels nemen.

Onze grootste spelers verwachten we op het gewone uur voor de training buiten.

Voor broers, zussen, ouders, sympathisanten, … Jullie kunnen aan een democratische prijs een wafel aankopen om zo onze club te steunen.

Allemaal komen dus, het wordt echt heel erg leuk!